Actes de Setmana Santa 2019 a l’Arboç

Tots els actes han estat organitzats per la Parròquia Sant Julià de l’Arboç

Setmana Santa 2018. Vetlla del Sant Crist per part dels Pretorians Armats de l’Arboç (Autor: S. Segura)

La vila de l’Arboç celebra la tradicional Setmana Santa amb un intens programa d’actes.

El diumenge 14 d’abril, Diumenge de Rams, tindrà lloc al Sagrat, a les 12:30 h, la tradicional benedicció de Rams i, seguidament, l’Eucaristia de Passió a la Parròquia.

Dimarts Sant, 16 d’abril, els joves de l’Arxiprestat realitzaran un Via-Crucis des de Llorenç del Penedès fins al Papiolet.

Divendres 19 d’abril: Divendres Sant, a les 8 del matí, el Via-Crucis acompanyat pels Pretorians Armats de l’Arboç transcorrerà pels carrers de la vila, a les 8 del vespre a la Parròquia, el solistes de la Coral Polifònica de El Vendrell interpretaran el cant Stabat Mater de Pergolessi, i, seguidament, tindrà lloc la processó pels carrers de l’Arboç, que conclourà amb la representació de la Moixiganga de L’Arboç, interpretada per l’Elenc Artístic Arbocenc i que comptarà amb la participació del grup de grallers “Els Cofins”.

Diumenge Sant, 21 d’abril, el grup de Caramelles de l’Arboç cantarà aquestes tradicionals cançons pels avis de l’Hospital de Sant Antoni Abat i, desprès, pels carrers de l’Arboç.

Tots els actes han estat organitzats per la Parròquia Sant Julià de l’Arboç, la Confraria de la Mare de Deu dels Dolors, el Cos de Portants del Sant Crist i els Pretorians Armats de l’Arboç amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.