Actes de Setmana Santa 2017 a l’Arboç

Avatar photo

La vila de l’Arboç celebra la tradicional Setmana Santa amb un intens programa d’actes

La vila de l’Arboç celebra la tradicional Setmana Santa amb un intens programa d’actes que va començar el passat dimarts 4 d’abril amb la Celebració Comunitària de la Reconciliació i continuarà el proper divendres 7 d’abril començarà amb la celebració de la Festivitat dels Dolors.

El diumenge 9 d’abril, Diumenge de Rams, tindrà lloc al Sagrat, a les 11:30 h, la tradicional benedicció de Rams i, seguidament, l’Eucaristia de Passió a la Parròquia.

Dimarts Sant, 11 d’abril, els joves de l’Arxiprestat realitzaran un Via-Crucis des de Bellvei fins a la Santa Oliva.

Divendres 14 d’abril: Divendres Sant, a les 8 del matí, el Via-Crucis acompanyat pels Pretorians Armats de l’Arboç transcorrerà pels carrers de la vila, a les 8 del vespre a la Parròquia, el solistes de la Coral Polifònica de El Vendrell interpretaran el cant Stabat Mater de Pergolessi, i, seguidament, tindrà lloc la processó pels carrers de l’Arboç, que conclourà amb la representació de la Moixiganga de L’Arboç, interpretada per l’Elenc Artístic Arbocenc i que comptarà amb la participació del grup de grallers “Els Cofins”.

Diumenge Sant, el grup de Caramelles de l’Arboç cantarà aquestes tradicionals cançons pels avis de l’Hospital de Sant Antoni Abat i, desprès, pels carrers de l’Arboç.

Tots els actes han estat organitzats per la Parròquia Sant Julià de l’Arboç, la Confraria de la Mare de Deu dels Dolors, el Cos de Portants del Sant Crist i els Pretorians Armats de l’Arboç amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Antonio García: “Volem un transport urbà útil, rendible i millor”

Notícia següent

El govern de Calafell no compta amb PDeCAT per aprovar els pressupostos

Notícies relacionades