Turisme edita nous catàlegs de rutes històriques de Torredembarra

0
157
Circ Raluy Legacy 728×90

La Regidoria de Turisme acaba d’editar nous catàlegs de Torredembarra de rutes històriques basades en el projecte de senyalització turística i cultural de 25 indrets singulars del municipi. En aquesta primera edició, s’han imprès un total de 5.000 exemplars i els idiomes utilitzats han estat català, castellà, anglès, francès, alemany i neerlandès.

L’edició d’aquest material gràfic en aquests nous catàlegs ve a complementar els 25 tòtems informatius instal·lats l’any passat distribuïts en quatre itineraris:

• Nucli antic: La Muralla i el portal de Padrines // Castell vell – Cal Serafí, carrer Ample i Castell dels Icart // Església de Sant Pere Apòstol // Torre de la Vila // Portal de la Bassa // Carrer Major // Carrer del Freginal.
• Indians: Ruta dels Indians // Casa natal de Joan Mañé i Flaquer // Casa natal de Joan Güell // Casa natal d’Antoni Roig // Casa pairal dels Casas // Ca l’Huguet // Cal Gallart, Cal Panxo i Cal Tarragoní // Cal Siesa i Cal Ventura Marxant // Ruta dels Indians // Residència Pere Badia // Patronat Antoni Roig.
• Baix a Mar i Clarà: Església de Clarà // Cal Bofill // Antiga llotja de peix – El Pes // Cooperativa de Baix a Mar // Portalada de Babilònia.
• Passeig – Els Munts: Passeig de Rafael Campalans // Casona del Carme (actual seu de la Regidoria de Turisme).

Tots els tòtems estan instal·lats i disposen d’un codi QR amb el qual es pot enllaçar a la pàgina web de Turisme per consultar i descarregar informació i, en el cas de la ruta pel Nucli antic, es poden escoltar els continguts a través del mòbil.

Aquesta primera fase del projecte de senyalística dels llocs d’interès turístic i cultural de Torredembarra la va dur a terme la Regidoria de Patrimoni amb la col·laboració de les regidories de Turisme i de Via Pública i Manteniment.

FER UN COMENTARI