Roda de Berà viatjarà fins a l’època medieval el proper cap de setmana

El Mercat Medieval és un dels esdeveniments més reeixits de l’estiu i aplega a milers de persones

0
335

El nucli antic de Roda de Berà tornarà a viatjar en el temps el proper cap de setmana, divendres, dissabte i diumenge, per acollir una nova edició del Mercat Medieval. Les places de la Sardana i dels Pins i el carrer Sant Isidre es guarniran amb elements medievals i de 2/4 de set de la tarda a 2/4 de dotze de la nit s’ompliran de vida, de paradetes de tot tipus i de visitants.

Les persones que s’apropin podran trobar més d’una seixantena de parades d’artesania, gastronomia o bijuteria, activitats infantils i de tir amb arc, atraccions medievals, cercaviles, reconstruccions històriques, malabars, mostres d’oficis tradicionals, passejos amb poni, una granja infantil o el popular forn de pa artesà.

Entre les activitats programades hi ha l’animació infantil amb Susanita Pinceles, el divendres a les vuit del vespre; una exhibició i aprenentatge de tir amb arc amb l’Associació Toxophílica de Catalunya, dissabte i diumenge de 2/4 de set fins a les deu de la nit; un nou espectacle de l’Invisible Titelles, dissabte a les vuit; i la cercavila Cornamusa, a càrrec de Fèlix Yewolf, també dissabte, a les nou del vespre. Finalment, diumenge, a les vuit del vespre, tindrà lloc una animació medieval i malabars de foc amb la companyia Gran Gabini.

El Mercat Medieval està organitzat per l’Associació Medieval de les Comarques de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Berà.

FER UN COMENTARI