La rehabilitació de la passarel·la de vianants sobre les vies del tren ja està en marxa

0
386

La setmana passada van començar les obres de rehabilitació de la passarel·la de vianants sobre les vies del tren de Baix a Mar. El regidor de Via Pública i Manteniment, Vale Pino, ha recordat que l’objectiu d’aquesta actuació és rehabilitar de manera integral aquest pas ubicat entre el carrer del Ferrocarril i el carrer de Joaquim Costa, i garantir així la seguretat dels usuaris.
Un informe tècnic havia detectat fissuració i cobriments de crosta marcats per la corrosió dels armats; humitats en la part inferior de les superfícies de formigó, fissures i deformació dels trams d’escala; separació en els paviments dels replans; desnivells, trencament i disfuncions dels esglaons; corrosió generalitzada de les baranes, i quartejat del formigó de reforç-reparació del pilar baix del carrer de Joaquim Costa. D’acord amb aquests problemes detectats, les obres contemplen la rehabilitació de l’estructura, el canvi d’esglaons i el canvi de baranes i tanques.

Les obres tenen una durada de vuit setmanes i les du a terme l’empresa SANPO Obras especiales y Proyectos, S.L. per un import de 91.102,21 € (IVA inclòs), a càrrec de l’Ajuntament de Torredembarra.

FER UN COMENTARI