La botiga de moda Escair guanya el vuitè Concurs d’Aparadors Nadalencs

És el vuitè any que la regidoria de Comerç organitza aquest certamen que premia la decoració nadalenca dels aparadors dels comerços del municipi.

0
275
Guanyadora del primer premi del vuitè Concurs d’Aparadors Nadalencs. Foto: cedida

En el marc de la primera jornada del Parc Nadalenc Infantil, l’Ajuntament ha lliurat els premis del Concurs d’Aparadors Nadalencs de Roda de Berà. És el vuitè any que la regidoria de Comerç, amb Cèlia Treserres al seu capdavant, organitza aquest certamen que premia la decoració nadalenca dels aparadors dels comerços del municipi. El jurat va visitar els comerços inscrits, un total de sis, la tarda del 21 de desembre. Van valorar la forma de vendre el seu producte o servei mitjançant la decoració nadalenca i com empren la llum i el color, i van decidir quins han estat els millors aparadors d’aquest any.

La botiga de roba de moda Escair va ser l’establiment guanyador, premiat amb dues entrades a Port Aventura i un diploma. Thalassa Estetic va ser el segon classificat, amb un sopar per a dues persones a un restaurant de Roda de Berà valorat en 60 euros; i Parafarmàcia Natural, el tercer establiment guanyador, premiat amb un lot de Nadal i un diploma. La resta de participants, el bar RH, Assegurances Baltasar i Moda infantil Peques, van rebre un diploma.

Els premis van ser lliurats per les regidores Cèlia Treserres i Teresa Ferré i pels regidors Manel González i José Ibort.

FER UN COMENTARI