La Biblioteca Mestra Maria Antònia presenta la programació per als clubs de lectura infantils i juvenils

0
327

La Biblioteca Mestra Maria Antònia presenta la nova programació per als clubs de lectura infantils i juvenils. En total se n’organitzen cinc, en funció de l’edat dels usuaris:

Club de Follets (P4 i P5)
Club de Blaus (1r i 2n)
Club de Vermells (3r i 4t)
Club de Verds (5è i 6è)
Club Juvenil (1r ESO)
Poden ser membres del club tots els nens i nenes d’entre 4 i 12 anys, amb ganes de gaudir de la lectura. El funcionament del club és molt senzill: l’usuari s’emporta el llibre per llegir-lo a casa i després es fa la tertúlia a la biblioteca mitjançant jocs i dinàmiques de grup i es comenten els aspectes més destacats de l’obra llegida. És una activitat motivadora tant per als apassionats de la lectura, com per als que han de millorar les seves habilitats.

Les sessions es realitzen un cop al mes per la tarda. El Club de Follets, que fan l’activitat acompanyats d’un familiar, es du a terme un dimecres al mes a les 17.30 h. El de Blaus els divendres a les 18 h, el Club de Vermells i el de Verds seran els dimecres a les 18.30 h i el Club Juvenil els divendres, a les 17 h.

Un dimarts al mes (17 h) es realitzarà un taller de xocolata per a infants de 7 a 12 anys, per tal d’acollir als que no puguin assistir als clubs i un divendres al mes contacontes o laboratoris.

FER UN COMENTARI