Detenen el presumpte autor de diversos robatoris en establiments de restauració

0
357

La Policia Local de Torredembarra ha detingut un jove, gràcies a la col·laboració ciutadana, conegut per altres fets delictius, com a presumpte autor dels diversos robatoris en establiments de restauració que s’han produït a la població.

Els fets que van propiciar la detenció van succeir al voltant de les 23 h d’aquesta passada nit, quan es va rebre una trucada a la central de la Policia Local d’un veí, de l’avinguda de Montserrat, que informava que havia vist un jove sortint corrent d’un establiment de restauració, en direcció al centre de la població, alhora que facilitava una descripció molt acurada.

Tot seguit, una patrulla es va adreçar a l’establiment afectat i l’altra va realitzar una recerca del presumpte autor amb la descripció facilitada. La recerca va donar el seu fruït quan la patrulla va localitzar un jove que, a més a més, era ja conegut per cometre delictes similars. A banda de la descripció facilitada, els agents van ser informats que la persona que havia entrat a l’establiment s’havia tallat i sagnava, fet que també coincidia amb el jove que presentava un tall a la mà. Amb aquests clars indicis, els agents van procedir a la seva detenció i posterior disposició judicial.

Per esclarir la resta de robatoris en diversos establiments que s’han produït els darrers dies, les investigacions de la Policia Local continuen obertes, en col·laboració amb el Grup de Investigació dels Mossos d’Esquadra, però tot fa pensar que es tracta de la mateixa persona que ja ha estat detinguda.

FER UN COMENTARI