Altafulla pren mesures davant la previsió de fortes pluges

S’han tancat els accessos a les platges del Fortí i Canyadell i es recomana respectar i acatar tots els indicatius, senyals i avisos d’emergència

0
87
Imatge d'una de les mesures que ha pres l'Ajuntament d'Altafulla.

Davant la previsió de fortes pluges acompanyada de llevantada, l’Ajuntament d’Altafulla ha activat diversos mecanismes preventius, al mateix temps que ha elaborat un conjunt de recomanacions a la ciutadania.

En aquest sentit, s’han tancat els accessos a les platges del Fortí i a la Cala del Canyadell, així com també s’ha recomanat no acostar-se a l’espigó de la Roca del Gaià.

Des de l’Ajuntament, es demana a la ciutadania que respecti i acati tots els indicatius, senyals i avisos d’emergència, que s’extremin les precaucions en els accessos i estacionaments a soterranis, i també que es redueixi al màxim el trànsit de vianants i de vehicles en vies inundables.

Que s’adoptin mesures preventives en habitatges, comerços i serveis situats en plantes baixes i/o que tinguin plantes semisoterrades o soterrades, i que en cas des situacions d’averies d’enllumenat públic o particular cal que s’adrecin a la Policia Local d’Altafulla o que truquin al telèfon d’emergències 112.

Des del consistori, també es demana que s’estigui alerta a la previsió meteorològica i als avisos, recomanacions i consells d’autoprotecció que s’ofereixen des dels mitjans de comunicació i també des dels canals d’informació de l’Ajuntament i de la Policia Local.

FER UN COMENTARI