Torredembarra s’omple de música en motiu de la IV Trobada de Timbals

Aquest esdeveniment obre els actes de la Setmana Santa d'enguany al municipi

0
1047

La IV Trobada de Timbals va donar el tret de sortida als actes de la celebració de la Setmana Santa a Torredembarra, ahir dissabte 1 d’abril. Els ciutadans i ciutadanes del municipi van sortir al carrer per poder gaudir de l’espectacle.

Cap a les 17.30 h, es va iniciar un recorregut des de la plaça del Castell cap als carrers Joan Güell, pl. de la Vila, pl. de la Font, Antoni Roig, fins a arribar a la pl. Mn. Joaquim Boronat. Un cop allà, es va finalitzar la Trobada amb una actuació de cada banda i el lliurament d’obsequis a tots els participants.

En aquesta edició, hi ha pres part la Banda de timbals del Pas de la Flagel·lació de la R. i V. Congregació de la Puríssima Sang de N.S.J. de Tarragona, l’Agrupación Musical Virgen del Consuelo del Vendrell, la Banda de timbals de la Hermandad del Nazareno de Torredembarra, i la Banda de timbals de la Confraria del Sant Sepulcre de Torredembarra.

La Trobada ha estat organitzada per la Confraria del Sant Sepulcre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra.

FER UN COMENTARI