Roses inaugura aquest dissabte el nou circuit BTT amb una exhibició

Dissabte 5 de febrer, l’Ajuntament de Roses inaugurarà el nou circuit de BTT incorporat a la zona esportiva de la població, concretament al costat del camp de futbol de la Vinyassa.

Els treballs del circuit es va iniciar el passat 16 de desembre en el terreny de titularitat municipal ubicat a la ronda de Dalt, entre l’escola Montserrat Vayreda i el Camp de Futbol de La Vinyassa. Amb 1.200 m2 de superfície, l’espai disposa d’àmplies dimensions per facilitar la llibertat de moviment, on s’han incorporat dubbies, altiplans i peralts, així com troncs i pedres, per crear els obstacles i corbes necessaris. Les zones s’han determinat per diferents trams d’edat, modalitat i nivell tècnic, de manera que pugui ser utilitzat tant per un usuari experimentat com per un principiant que pugui evolucionar i progressar al següent nivell. El conjunt dels treballs ha tingut un cost de 44.000 €

Per donar a conèixer les característiques i possibilitats que ofereix el nou circuit, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament ha organitzat per a aquest dissabte, a partir de les 15 h, una inauguració que comptarà amb la participació de Manel Ibars. Ibars, expert en el món de la
bicicleta i amb més de 25 anys de pràctica en diferents modalitats de mountain bike, XC, enduro, descens, dirt jump, freeride, 4X, pumptrack i també bmx race i freestyle, oferirà una exhibició i mostrarà als assistents les opcions que ofereix el circuit i com aprofitar cada salt. L’acte comptarà també amb la col·laboració del Club Ciclista Roses i l’assistència dels integrants de l’escoleta del club.

La regidora d’esports, Verònica Medina, convida a tots els amants de la BTT i persones que vulguin iniciar-se en aquest esport a assistir el dissabte amb la seva bicicleta “per poder compartir una tarda d’esport i diversió, fer un primer tast del circuit que a partir de dissabte es posa a disposició del públic i poder conèixer de la mà d’un expert com en Manel Ibars, totes les possibilitats que ofereix el circuit”.

Roses amplia amb aquest nou projecte el conjunt d’instal·lacions i equipaments esportius municipals de què disposa (camps de futbol de la Vinyassa, piscina coberta, pavelló i pista polivalent coberts, estadi, camps de futbol i vòlei platja, pistes de petanca, skate parc i street workout, rocòdrom…).