Divendres, 19 d'abril de 2024
És notícia

L’Aula Gastronòmica de Roses ofereix nous tallers dirigits a professionals

Avatar photo

Les formacions aniran a càrrec de Toni Gerez i Marga Vilalta

El taller de ‘Motivació al servei de sala’  tindrà lloc el pròxim 8 de novembre i oferirà dues sessions, una de 16 a 17h i una altra de 17 a 18h. La formació anirà a càrrec de Toni Gerez, actual  cap de sala del Castell Peralada Restaurant,  amb una llarga i reeixida trajectòria professional. Amb Paco Pérez (restaurant Miramar), va obrir el restaurant  L’Orada,  passant a continuació a incorporar-se al Bulli, on va treballar dotze anys, inicialment com a  cambrer i posteriorment com a sommelier, maître i cap de sala. Fruit d’aquesta experiència, va fundar amb Juli Soler, Ferran Adrià  i Xavier Sagristà el Restaurant Hotel Mas Pau, del qual fou director, sommelier i cap de sala, mantenint una estrella Michelin durant 20 anys. Mestre indiscutible als tasts de vins i quesos, actualment dirigeix el Castell Peralada Restaurant.

El taller que impartirà el pròxim dia 8 anirà dirigit a la motivació del personal de sala, a transmetre  la  passió per la feina, crear equip escola.

Dilluns 14 de novembre arribarà el torn del taller de ‘Tecnificació i especialització de la restauració’,  amb una sessió que es realitzarà de 16  a 18 h que anirà a  càrrec de Marga Vilalta, fundadora de n~tropia, empresa dedicada a oferir serveis relacionats amb les tecnologies de la informació. Especialitzada en empreses del sector de la gastronomia, entre els seus clients es troben restaurants com elBulli, Inopia o Dos palillos. Entre el 2005 i el 2012 va ser la responsable de planificació, desenvolupament i coordinació de projectes tecnològics  d’elBulli.

Al llarg de la formació, Vilalta oferirà una visió sobre  els sistemes  d’informació i  procediments estàndard dits dels establiments, la necessitat de  detectar punts febles, determinar fluixos de treball i automatitzar-los (que no ha d’implicar comprar  la compra d’ordinadors ni programaris),  fins a portar  el negoci de restauració a la màxima optimització de tots els recursos (taules, serveis, recursos humans, mitjans de producció o maquinàries) d’una manera conscient, estudiada, escalable, respectuosa i plaent per a treballadors, comensals, propietaris. Es tracta de l’aplicació del concepte anglès Business Intelligence, Data  Analysis, Process Analysis, IT alignment, etc… i que, avui dia, cal aplicar a tots els negocis, cadascú en el seu grau necessari.

Les inscripcions per participar en els cursos ja es poden realitzar trucant al 972 15 25 21 o a través d’aquest enllaç.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Reus lluitarà activament contra el canvi climàtic

Notícia següent

Nou intent d’ocupació en una casa de l’Ampolla

Notícies relacionades