fbpx
Dissabte, 2 de març de 2024
És notícia

Ripoll organitza activitats d’estiu gratuïtes per a infants de 7 a 12 anys

Avatar photo

Del 4 al 15 de juliol

L’Ajuntament de Ripoll, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, ha programat per aquest estiu, concretament del 4 al 15 de juliol, activitats gratuïtes per infants de 7 a 12 anys.

Hi haurà dos tipus d’activitat, les programades de dilluns a dijous de 17 a 20 hores, amb monitoratge, sense l’acompanyament de famílies i amb la signatura per part d’un tutor d’un full d’autorització. Aquest es podrà recollir prèviament a l’Ajuntament, al casal de joves el Galliner, els Punts Òmnia o el mateix dia de l’activitat al lloc de trobada, que sempre serà a davant el casal de joves el Galliner (plaça 1 d’octubre). No hi ha cap obligatorietat d’assistir cada dia, sinó que es pot escollir el dia que interessi.

Per altra banda, hi haurà les activitats dels divendres, que a diferència de les de la resta de la setmana, en aquest cas els infants sí que hauran d’estar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. El divendres 8 hi haurà “Jocs Gegants” a la plaça Sant Eudald i el divendres 15 “Festa de l’Escuma” a la plaça de l’Ajuntament. En els dos casos serà a partir de les 5 de la tarda.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Cambrils i Comaigua renoven el conveni pels ajuts a persones amb risc d’exclusió social

Notícia següent

Es publica el llibre ‘La necròpolis medieval de l’antic hospital del Coll de Balaguer’

Notícies relacionades