fbpx
Divendres, 23 de febrer de 2024
És notícia

Palafrugell publica el calendari de recollida comercial de cara al 2024

Avatar photo

L’Àrea de Qualitat Urbana de l’Ajuntament de Palafrugell ha publicat la versió digital del calendari de recollides comercials d’envasos, vidre, cartró i matèria orgànica, tant per a l’àmbit de la Vila i Llofriu com per al de les zones de platges, amb inici aquest Nadal 23-24.

Com a novetats cal destacar que a l’àmbit de la Vila i a les zones de platges, s’afegeix una recollida d’envasos complementària en diumenge durant la temporada baixa. Per a l’àmbit de les Platges també s’afegeixen recollides de vidre; cartró durant els mesos de març, abril, maig i octubre, intentant donar més servei en la temporada mitja.

D’altra banda, cal recordar que a l’APP Palafrugell al mòbil, es poden consultar els calendaris en línia, així com les condicions de lliurament de cadascuna de les fraccions o la petició de contenidors nous o de reposició. Al mateix temps, també hi ha la possibilitat d’utilitzar el telèfon operatiu d’incidències que és el 972 30 30 66, amb horari de dilluns a divendres de 9 h a 13 h.

Properament es farà arribar als establiments el calendari en suport paper, amb la distribució per part dels agents cívics.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Guillem Forné: “La construcció està provocant que es perdi la idiosincràsia de la Massana”

Notícia següent

El PSC de Bellvei denuncia la dinàmica autoritària de l’equip de govern

Notícies relacionades