Palafrugell enceta la campanya de Nadal amb la tradicional encesa de llums

El voluntariat ha estat el protagonista i per aquest motiu tres persones voluntàries vinculades a tres entitats de la vila s’han encarregat d’encendre l’enllumenat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest divendres, el primer del mes de desembre, Palafrugell ha fet la tradicional encesa de les llums de Nadal i així ha donat el tret de sortida a la campanya de nadalenca a la vila. L’encesa de l’enllumenat nadalenc s’ha fet a les 7 de la tarda a plaça Nova, on com els darrers dos últims anys s’ha instal·lat un gran arbre de sis metres d’altura.

Enguany, el voluntariat ha estat el protagonista i per aquest motiu tres persones voluntàries vinculades a tres entitats de la vila s’han encarregat d’encendre l’enllumenat.

Àngela Piferrer, Paula Plaja i Ruth Gou seran aquestes tres persones; la primera vinculada a Càritas, mentre la segona i la tercera representaran a les generacions més joves, ja que es troba dins l’entitat dels Trompats.

D’altra banda, cal destacar que durant l’acte a plaça Nova, s’han servit més de 400 racions d’escudella al públic assistent. Aquesta iniciativa comptava amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola d’hosteleria de l’Institut Baix Empordà, que han estat els encarregats de preparar aquest plat tan típic d’aquestes dates. Amb aquesta participació, l’INS Baix Empordà dona visibilitat a la tasca que porten a terme els alumnes de l’Escola durant el seu procés de formació.

L’enllumenat de Nadal s’obrirà cada dia al vespre, des d’avui fins al 6 de gener de 2023.