Olot presenta la nova Guia d’Activitats Extraescolars

La guia inclou una seixantena d'activitats

Novena edició de la Guia d’Activitats Extraescolars 5PM d’Olot. Seguint la tendència  impulsada l’any passat, la guia s’ha tornat a publicar en línia i inclou l’oferta extraescolar  pública i privada de la ciutat.  

A través de la pàgina web, s’ofereix una seixantena d’activitats. Enguany, s’ha potenciat i millorat el cercador interactiu que permet definir o seleccionar part de l’oferta  segons criteris d’edat, tipologia d’activitat, horari o paraula clau. A part, la plataforma inclou  imatges i vídeos de les empreses i professionals que s’hi mostren.  

En total, la guia compta amb la participació d’una cinquantena d’empreses i entitats que  ofereixen més d’una seixantena de propostes de gran varietat de temàtiques i àmbits: des  d’arts escèniques i dansa, arts plàstiques i creatives, robòtica, esports, idiomes, informàtica,  mecanografia, música o suport a l’estudi, entre moltes altres.  

“D’aquesta manera fem un pas més potenciant i consolidant la guia 5PM com la plataforma de referència de famílies, infants i joves a l’hora de descobrir i escollir entre tota la varietat i  riquesa d’activitats que tenen disponibles d’una manera integrada i interactiva”, declara la  regidora de Comerç i Empresa de l’Ajuntament d’Olot, Gemma Canalias. Al mateix temps, la  regidora d’Educació i Joventut, Mariona Camps, destaca el “valor educatiu” d’aquestes  activitats que complementen la formació dels estudiants.  

Paral·lelament, s’ha previst una campanya promocional dirigida a totes les escoles i instituts  de la ciutat per aquest final de curs per potenciar la seva difusió. En concret, es repartiran  gairebé 5.000 poms de porta com a recordatoris de la guia i, alhora, com un reflex de la  capacitat dels infants i joves a l’hora de prendre decisions sobre la seva educació de manera  integral així com la gestió del seu temps de lleure. 

Les empreses, entitats i institucions educatives interessades a formar-hi part poden sol·licitar ho fins al 7 de juny de forma totalment gratuïta contactant amb DinàmiG a través del correu  electrònic empresa@dinamig.cat a través del qual rebran el formulari d’inscripció a la Guia  5PM. A més, en cas de canvis o modificacions, poden actualitzar la informació durant tot  l’estiu.