fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Olot tindrà una nova edició del casal multiesportiu aquest Nadal

Avatar photo

El 2, 3, 4 i 5 de gener Olot torna a realitzar el casal de Nadal Esportiu a través del qual els  petits i petites de la ciutat poden gaudir d’un munt d’activitats esportives tals com handbol, voleibol, patinatge o escalada, jocs del món i activitats cooperatives i d’habilitat per millorar la motricitat i potenciar les habilitats de coordinació. El casal és dirigit a infants nascuts  entre el 2012 i el 2019.  

Enguany, el casal multiesportiu es durà a terme de 9 a 13 h al Pavelló Municipal d’Esports  d’Olot i, seguint la línia d’anteriors edicions, els infants s’agruparan en funció de la seva  edat i es treballarà tant de forma individualitzada com col·lectiva perquè puguin descobrir  i practicar tota mena de disciplines esportives.

Pel que fa a les inscripcions, les persones interessades poden inscriure’s al casal de l’1 al  15 de desembre. Té un preu genèric de 38 euros i, per apuntar-s’hi, es pot fer apropant-se a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot situades al Pavelló d’Esports  (Av. República Argentina, 8 de dilluns a divendres de 10 a 14 h) o directament a través de  la pàgina web de l’Àrea d’Esports.

Com és habitual, les famílies monoparentals i nombroses disposen d’un 10% de  descompte així com els abonats de l’IEMs que tenen un 5%. Els descomptes no són  acumulatius i s’aplicarà la reducció més alta.

També es pot consultar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot a través del telèfon 972 26 64 61. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10  a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Hospitalet aprova el Pla de transició energètica per assolir les emissions zero el 2050

Notícia següent

Un parapentista és rescatat viu després de set hores de recerca

Notícies relacionades