Detenen el lladre que va robar a la segona residència de la fiscal de Barcelona

Els Mossos l'han arrestat a l'estació de tren d'aquest municipi i duia diversos objectes que havia robat en altres habitatges

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dissabte al matí l’home que presumptament va intentar assaltar la matinada de dimarts la segona residència de la fiscal en cap de Barcelona, Ana Magaldi, a Planoles (Ripollès). L’individu, de 31 anys i nacionalitat romanesa, ha estat arrestat a les 9 del matí a l’estació de tren d’aquest municipi i duia diversos objectes que havia robat en altres habitatges d’aquest municipi. La detenció ha estat possible gràcies a un dispositiu que s’ha posat en marxa arran dels nombrosos robatoris que s’han registrat a la zona en els darrers dies. L’intent de robatori a la segona residència de Magaldi es va produir cap a dos quarts d’una de la matinada de dimarts, quan uns intrusos van entrar per una finestra. Els lladres no van tenir temps d’endur-se res, ja que en saltar l’alarma haurien fugit. Quan els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís, van enviar una patrulla al lloc, que va comprovar que hi havia una finestra forçada i una cadira just a sota que haurien utilitzat per fugir.
Els agents van custodiar la casa fins que dimarts al matí hi va anar un responsable i va dir que no semblava que faltés cap objecte.