Un conductor begut i drogat es fuga d’un control i xoca amb els Mossos

El conductor detingut s'ha fugat d'un control a Figueres i ha xocat amb dos patrulles dels Mossos, que han patit diversos cops i hauràn de visitar el metge

Els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor d’un vehicle que circulava begut i drogat per l’N-260 a l’alçada de Figueres, i que s’ha saltat un control policial. El detingut ha acabat xocant contra dos vehicles policials que l’han perseguit després de donar-se a la fuga. Tot plegat ha passat a primera hora del matí d’aquest diumenge quan una patrulla dels Mossos, que realitzava un control de trànsit, ha vist com el conductor d’un turisme d’alta gamma, i amb matrícula francesa no feia cas a les seves indicacions, i començava a conduir temeràriament per la carretera, envaint el carril contrari i obligant els altres cotxes a sortir de la via per evitar xocar amb ell. Els agents han començat la persecució, i han aconseguit bloquejar la fugida del sospitós a la N-II, però aquest ha intentat fer marxa enrere, moment en què ha col·lidit el cotxe patrulla.
Durant la fuga un vehicle dels Mossos també ha xocat contra el cotxe del fugitiu, que no feia cas de les demandes dels agents, que li exigien que s’aturés. Un cop han aconseguit barrar-li el pas, la policia ha detingut el conductor que ha donat positiu en les proves d’alcoholèmia i drogues. Dins del vehicle hi viatjaven quatre persones més, a banda del detingut.

Com a conseqüència del succés quatre agents de la policia catalana han quedat ferits lleus, i hauran de visitar el metge per descartar lesions més importants.