Apareixen pintades a favor del 155 a les seus d’ERC i la CUP a Figueres

En les pintades també es podien veure símbols nazis

“Viva 155” i l’esvàstica. Aquests són els símbols que han aparegut pintats als vidres exteriors de les seus de la CUP i ERC a Figueres aquest diumenge. No és la primera vegada que Esquerra és objectiu d’aquest tipus d’actes vandàlics. Fa quinze dies ja en van eliminar algunes en el mateix sentit i van presentar denúncia davant dels Mossos. Ara ho han tornat a fer i la CUP preveu presentar la seva en les pròximes hores. Ambdós locals es troben situats al mateix carrer Sant Llàtzer. La portaveu d’ERC a la ciutat, Agnès Lladó, ha assegurat que els consta que n’han aparegut en altres edificis particulars de Figueres i que els autors serien “un grup organitzat que es passeja per la comarca”.

Per això, ha animat a tothom a denunciar perquè “cap agressió quedi sense resposta”. “Nosaltres seguim ferms i seguim tossudament alçats per més amenaces que ens facin”, ha insistit. Per la seva banda, la presidenta d’ERC a la comarca i candidata de la formació a l’Alt Empordà a les eleccions del 21D, Agnès Fàbregas, ha afirmat que “per molt que hi tornin, nosaltres continuarem treballant per aconseguir un país més just i més lliure de feixistes i intolerants”.

D’altra banda, el senador d’Esquerra Jordi Martí ha assegurat que “continuarem defensant els valors universals i que considerem fonamentals” en els quals, ha dit, “no hi té cabuda la intolerància”. Per això, ha dit que “apel·lem a la ciutadania a sortir a votar el proper 21D“.