Agradeixen una patrulla dels Mossos a Figueres

Ha succeït durant una baralla familiar al barri del Bon Pastor

Els Mossos d’Esquadra han reforçat el patrullatge al barri del Bon Pastor de Figueres després que un veí ferís dos agents durant una baralla. Els fets van tenir lloc aquest dissabte a la tarda. Després de rebre l’avís del 112, una patrulla va anar fins a la zona on hi havia la trifulga. L’instigador, un home d’ètnia gitana conegut amb el sobrenom de ‘Polini’, es va encarar amb els agents i els va agredir. A un li va intentar arrencar l’emissora portàtil i a l’altre li va ventar una puntada de peu. Després, aprofitant l’enrenou, va fugir. Els dos Mossos van patir ferides lleus, però un dels agents va necessitar anar fins a l’hospital per visitar-se. A la furgoneta del fugitiu, la policia hi va trobar una barra de ferro i dues catanes.
Nou encarament amb la policia al barri del Bon Pastor de Figueres, on a la majoria dels habitatges hi viuen persones d’ètnia gitana. Aquest cop, dos Mossos d’Esquadra van patir ferides lleus després d’anar-hi per intentar posar pau a una baralla familiar.

La trifulga va tenir lloc aquest dissabte poc després de les quatre de la tarda. El 112 va rebre un avís que hi havia una baralla familiar al carrer Doctor Fleming. Quan la patrulla va arribar a lloc, va comprovar com l’instigador era un vell conegut de la policia. Es tracta d’un veí del barri a qui se’l coneix per l’àlies de ‘Polini’.

L’home, quan va veure els agents, s’hi va encarar, els va amenaçar i els va agredir. A un li va intentar estirar l’emissora portàtil i li va causar una contusió al pòmul. A l’altre, li va donar una coça. Després, aprofitant l’enrenou –perquè la baralla havia atret més veïns del barri- l’agressor va fugir.

La policia l’està buscant. Els Mossos d’Esquadra, però, li van registrar la furgoneta –que tenia aparcada a la zona- i al seu interior hi van trobar una barra de ferro i dues catanes.

Tot i que els Mossos agredits només van patir ferides lleus, un d’ells –el que va rebre la puntada de peu- va necessitar anar-se a visitar a l’hospital abans de reprendre el servei. De manera preventiva, els Mossos d’Esquadra han reforçat el patrullatge al barri del Bon Pastor.