Ferit greu un home després que el seu cunyat l’apunyalés al coll amb un ganivet de 30 centímetres a Palafrugell

La víctima ha quedat ingressada a l'Hospital Josep Trueta de Girona, mentre que l'agressor ja està detingut

Un home està ferit greu després que el seu cunyat l’apunyalés al coll aquest dissabte amb un ganivet de 30 centímetres a Palafrugell (Baix Empordà). Tot plegat ha passat aquest dissabte a quarts de set de la tarda quan els dos homes s’estaven barallant per motius que es desconeixen en un immoble de l’Avinguda de la Generalitat de Palafrugell. Ha estat aleshores quan un d’ells li ha clavat una ganivetada al coll a l’altre. Els Serveis d’emergències Mèdiques (SEM) han assistit la víctima i l’han portat a l’Hospital de Palamós, però després s’ha decidit derivar-lo a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on ha quedat ingressat. La Policia Local ha detingut l’agressor per un delicte de lesions, i els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació.
Una baralla entre dos cunyats a Palafrugell ha acabat amb un d’ells ingressat a l’Hospital Josep Trueta de Girona amb una ferida al coll. Els fets han passat la tarda d’aquest dissabte quan els dos homes es van discutir i un d’ells va treure un ganivet d’uns 30 centímetres i li va acabar clavant al coll del seu parent. La Policia Local del municipi va detenir l’home per un delicte de lesions.

El SEM va atendre la víctima al lloc dels fets, a l’Avinguda de la Generalitat de Palafrugell, i després es va emportar l’home fins l’Hospital de Palamós. En veure la gravetat de les lesions que presentava, i que podria tenir afectada l’artèria caròtida, es va decidir derivar-lo a l’Hospital Josep Trueta de Girona on ha quedat ingressat.

Els Mossos s’han fet càrrec de la investigació i s’espera que en els propers dies el presumpte agressor passi a disposició del jutge.