fbpx

Millores durant l’estiu a les escoles Tomàs Raguer i Joan Maragall de Ripoll

Avatar photo

Aprofitant les vacances d’estiu als centres escolars, des de l’Ajuntament de Ripoll s’ha decidit realitzar millores a les escoles Tomàs Raguer i Joan Maragall. En el primer cas, s’està actualitzant i reformant un lavabo vell, canviant les instal·lacions, els revestiments, el terra i els sanitaris. En total, en aquesta obra s’hi inverteixen pràcticament 15.000 euros i s’ha adjudicat mitjançant concurs públic a Construccions Llorenç Rigat S.L. de Camprodon.

En anys anteriors ja s’havien reformat altres lavabos d’aquest centre escolar.

Pel que fa a l’escola Joan Maragall, s’hi realitza un canvi en els tancaments de 7 de les finestres que donen a la carretera de Barcelona, continuant així amb una tasca que ja havia
començat, implementant-hi PVC. Se n’encarrega l’empresa TAPSA de Torelló, a qui se li van adjudicar les obres per un import proper també als 15.000 euros. Tant en aquest cas com en el del Tomàs Raguer, els treballs estaran enllestits abans que els i les alumnes tornin a les classes.

Aquesta setmana, el regidor i cap de l’àrea de Serveis al Territori, Sostenibilitat i Empresa, Joaquim Colomer, ha estat visitant el desenvolupament de les obres a ambdós centres. Des de l’Ajuntament se segueix demanant al departament d’Educació més inversió per al manteniment de les escoles del municipi.

Les tasques de millora i conservació als diferents centres educatius de la vila són una de les prioritats per a l’Ajuntament, amb l’objectiu de garantir les millors condicions possibles per
al desenvolupament de l’activitat escolar, així com el benestar de tot l’alumnat, professorat i personal.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El nou curs de les activitats esportives d’Andorra ofereix una quarantena d’activitats per a totes les edats

Notícia següent

Capturen un exemplar de pitó reial a Sant Pere i Sant Pau

Notícies relacionades