L’Obra Social ‘La Caixa’ col·labora de nou amb l’Ajuntament de Blanes per la COVID-19

Avui s’han lliurat a l’alcalde, Àngel Canosa, 6.000 € destinats a accions socials per combatre les conseqüències de la pandèmia, que se sumen als 12.000 € que l’entitat va entregar a l’estiu

Aquest matí de dimarts el despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Blanes ha allotjat el lliurament d’una col·laboració econòmica que ha fet l’Obra Social ‘La Caixa’ al consistori blanenc. L’entitat financera ha lliurat 6.000 € a l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, en representació de l’Ajuntament, perquè es destinin a accions socials per seguir combatent les conseqüències que està provocant la pandèmia.

Aquesta quantitat se suma a la que la mateixa entitat financera ja va lliurar al consistori blanenc el passat estiu, al mes de juliol. Llavors es van entregar 12.000 € amb idèntica finalitat, de manera que fins al moment l’Obra Social ‘La Caixa’ ja ha lliurat 18.000 € a l’Ajuntament de Blanes per ajudar a pal·liar les negatives conseqüències socials de la COVID-19.

Des que va començar la pandèmia, l’Ajuntament de Blanes ha destinat diverses partides econòmiques de fons propis amb aquesta mateixa finalitat social. Es tracta de donar suport a les famílies més vulnerables, així com a la gent gran del municipi que, davant aquesta situació excepcional, necessiten que se’ls doni un ajut afegit, un recolzament extra per cobrir necessitats bàsiques.

L’acte d’aquest matí l’han encapçalat l’alcalde Àngel Canosa, el director de Banca Institucions de CaixaBank, Ivan Tibau, i el Tresorer de l’Ajuntament de Blanes, Joan Romero. Aquests darrers anys l’entitat bancària ja ha col·laborat amb el consistori blanenc en diverses iniciatives solidàries, com per exemple donant suport a entitats socials del municipi, entre d’altres.