Els Mossos investiguen quin agent ha fet una foto en una comissaria a un ninot del Rei

El maniquí vesteix uniforme militar i l'han penjat a Cassà amb dos cartells amb una corona tatxada i la paraula 'Fora'

El maniquí que representa Felip VI amb els dos cartells en contra del Rei penjant del radar de tram a Cassà de la Selva. ACN

Els Mossos d’Esquadra investiguen quin agent ha fet una foto on es veu un ninot del Rei penjat a l’aparcament de la comissaria de Trànsit de Girona. El maniquí , que vesteix uniforme militar, ha aparegut aquest divendres al matí al radar de tram que hi ha a la C-65 a Cassà de la Selva (Gironès). Estava penjat de l’estructura metàl·lica i tenia dos cartells al costat: un amb la paraula ‘Fora’ i l’altre, amb la imatge d’una corona tatxada.

Els Mossos l’han retirat entre les nou i les deu del matí i l’han portat a comissaria. A la imatge que s’ha fet viral a xarxes socials es veu el ninot penjant d’una columna de l’aparcament de la comissaria, amb dos cotxes logotipats a banda i banda.

Arran de la difusió a xarxes –i de la volada que ha agafat la imatge- els Mossos han obert una investigació interna per veure qui ha fet la fotografia i com és que el ninot que representa Felip VI està col·locat d’aquesta manera. Entre d’altres, la policia revisarà les càmeres de seguretat que hi ha a l’aparcament de la comissaria de Trànsit, per veure qui és l’agent, o agents, que hi ha al darrere de l’acció.