Els Bombers donen per controlat l’incendi d’Agullana

El cos hi continua treballant amb 28 dotacions, entre les quals dues autoescales

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Els Bombers han donat per controlat l’incendi que ha cremat bona part d’una nau d’una empresa dedicada a la fabricació de piscines d’Agullana (Alt Empordà). Al lloc dels fets hi treballen encara un total de 28 dotacions, entre les quals dues autoescales que permeten els efectius del cos remullar la zona des de l’aire.
Els Bombers han pogut apagar una represa de l’incendi que s’ha produït pels vols de dos quarts de tres de la tarda en una façana de l’estructura i ara es continua remullant la zona per intentar extingir-lo. L’incendi s’ha declarat cap a les nou del matí en una de les naus que té l’empresa Groupe-Deco als afores d’Agullana.

Afortunadament, el vent ha enviat la columna de fum –visible des de molts punts de l’Empordà- cap a la part sud en direcció a Figueres. Això ha fet que no hi hagués risc per la població d’Agullana, situada al nord de la companyia. Els Bombers també han pogut evitar que el foc es propagués a una nau contigua on es fabriquen les piscines i en la que hi havia grans quantitats de resina, un material molt inflamable.