Els veïns i veïnes de Girona podran fer aportacions sobre el projecte de la plaça d’Espanya fins al 15 de gener

Avui s'ha posat en marxa un formulari al web municipal per recollir l'opinió de la ciutadania sobre la reurbanització de l'espai

L’Ajuntament de Girona ha posat en marxa avui el formulari web que permetrà als veïns i veïnes de la ciutat fer aportacions sobre el projecte de la plaça d’Espanya. L’espai per fer aportacions estarà obert fins al 15 de gener i els únics requisits per participar-hi són ser major de 18 anys i ser veí de Girona.

En l’enquesta, que es pot consultar dins del web del projecte de la plaça d’Espanya (www.girona.cat/plespanya) es pregunta des de quin tipus de paviment o vegetació es vol a la nova plaça fins a quins usos fixos i temporals es prefereixen.

El tinent d’alcaldia i regidor del Projecte Ferroviari de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha animat la ciutadania “a participar en aquest procés per recollir les aportacions i les opinions dels veïns de la ciutat sobre com ha de ser aquest espai en els propers anys”.

Ahiv van començar les tasques de desmuntatge de la marquesina de l’antiga estació d’autobusos, ubicada a la mateixa plaça d’Espanya. ADIF és qui s’encarrega d’executar aquests treballs, que es preveu que estiguin acabats en els propers dies. El regidor Ribas ha ressaltat la “importància” d’aquestes obres “que han de permetre començar a consolidar la recuperació i la restitució d’una zona que ha estat molt afectada per la construcció de la línia d’alta velocitat ferroviària”.