Les obres de la pista coberta de l’escola Cassià Costal avancen a bon ritme

Aquesta setmana ha començat la fase de construcció dels fonaments de les futures instal·lacions

Les obres de la pista coberta de l’escola Cassià Costal avancen a bon ritme. Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de construcció dels fonaments de l’espai on s’han d’aixecar els pilars on es col·locarà la coberta. Aquesta fase, que consisteix a injectar formigó i ferralla al sòl, tindrà una durada aproximada d’un mes.

Tal com ha assenyalat el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, “les obres s’estan portant a terme segons el calendari previst i pensem que la pista coberta es podrà posar en funcionament el proper mes de febrer”.

Algunes de les actuacions que es portaran a terme a partir d’ara es fan a tocar de la vorera del carrer de Barcelona. Per aquest motiu, es tallarà el trànsit de vianants en aquest punt i, a més, s’eliminarà un carril de circulació de vehicles en direcció sud per facilitar els treballs. Aquestes restriccions del trànsit rodat s’aplicaran un cop s’hagin acabat les Fires de Sant Narcís.

Les obres de construcció de la pista coberta de l’escola Cassià Costal es van adjudicar el mes de juny a l’empresa M i J Gruas per un import de 788.364,90 euros (IVA inclòs). . Aquest projecte forma part de la primera fase del futur nou pavelló de Girona en aquesta zona de la ciutat i comptarà amb espai per a la pràctica d’esports com el bàsquet, el futbol sala, el voleibol o l’handbol.