L’alcaldessa de Girona presenta el nou cartipàs municipal

L’organigrama actual s’ha reconfigurat arran del trencament del pacte de govern que es va anunciar divendres a la nit

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presentat aquesta tarda el nou cartipàs municipal. L’organigrama actual s’ha reconfigurat arran del trencament del pacte de govern que es va anunciar divendres a la nit.

Les novetats més destacades són que la regidora Eva Palau assumirà a partir d’ara la regidoria d’Igualtat i Drets Socials; el vicealcalde i regidor Eduard Berloso, la de Seguretat; Glòria Plana Yanes, la de Treball; Carles Ribas, la de Joventut; i Narcís Sastre, la de la UMAT.

Les set àrees en què es dividirà el consistori a partir d’ara són: Alcaldia; Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació; Hisenda i Règim Interior; Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme; Educació i Esports; Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública, i Cultura.

El regidor Eduard Berloso seguirà sent vicealcalde i passarà a ser primer tinent d’alcaldia; la regidora M. Àngels Planas serà segona tinent d’alcaldia; Glòria Plana Yanes, tercera tinent d’alcaldia; Isabel Muradàs, quarta tinent d’alcaldia; Joan Alcalà, cinquè tinent d’alcaldia, i Carles Ribas, sisè tinent d’alcaldia.

Pel que fa a les regidories de barri, cal ressaltar que el regidor Cristóbal Sánchez compartirà la regidoria de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla amb el regidor Narcís Sastre i que afegirà els barris de Domeny, Taialà, Sant Ponç, Pont Major i Campdorà-Gavarres als que ja tenia fins ara (Vila-roja, Font de la Pólvora, Mas Ramada, Grup Sant Daniel i Torre Gironella). La resta de regidories de barri queden igua