L’Ajuntament de Girona detecta abocaments incontrolats de mobles i voluminosos a la ciutat

El consistori recorda que hi ha un servei gratuït de recollida de mobles i andròmines trucant al telèfon 972 24 44 00 i que s'aplicaran sancions a qui no l'utilitzi

L’Ajuntament de Girona ha trobat, darrerament, un gran nombre d’abocaments incontrolats de mobles i voluminosos al costat dels contenidors de la ciutat, una pràctica que altera el servei de recollida d’escombraries i que embruta la ciutat.

Per evitar aquestes conductes incíviques, el consistori vol recordar a la ciutadania l’existència del servei gratuït municipal de recollida de mobles. Tothom qui tingui un voluminós que ja no utilitza i se’n vulgui despendre, caldrà que truqui prèviament al servei de recollida de mobles i andròmines al telèfon 972 24 44 00, on se l’informarà del dia i lloc de la recollida.

Així mateix, l’Ajuntament alerta que prendrà mesures punitives per frenar la dinàmica actual, sancionant les persones que abandonin voluminosos sense avisar prèviament el servei de recollida. Abandonar residus municipals fora dels contenidors i incomplir la forma i/o l’horari per dipositar-los constitueix una infracció lleu i pot comportar sancions d’entre 125 i 600 euros.