La Diputació de Girona posa en marxa la 3a edició del concurs de Twitter #AgostDdGI

L’objectiu és promoure entre la ciutadania, i de manera lúdica, el coneixement sobre les comarques gironines i la mateixa corporació

Lot de productes corresponent al 1r premi. Foto CEDIDA

La Diputació de Girona convoca la tercera edició del concurs de Twitter #AgostDdGI, amb l’objectiu de promoure entre la ciutadania i de manera lúdica el coneixement sobre les comarques gironines i la mateixa corporació i el seu grup institucional. El concurs consisteix en un joc de preguntes de cultura general, que es plantegen cada dia, de dilluns a divendres, de l’1 al 31 d’agost.

Cada resposta encertada equival a una butlleta per participar en el sorteig final, que tindrà lloc el 3 de setembre de 2020, a les 13 h, a la seu de la Diputació. Hi haurà tres guanyadors, a cadascun dels quals es lliurarà un lot de premis integrat per productes amb el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent i llibres.

L’any passat, en la segona edició, el concurs #AgostDdGI va registrar 251 participacions de seixanta concursants diferents. El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, va lliurar els guardons als tres guanyadors.