Els Mossos enxampen quatre persones amb el cotxe ple de joies i diners a Girona

Se'ls considera autors, almenys, de dos robatoris amb força a domicilis i d'un delicte de receptació

0
702

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Girona van detenir el 13 de setembre, a la capital gironina, quatre persones, dues dones i dos homes, d’edats compreses entre els 18 i els 50 anys, nacionalitats espanyola i marroquina i veïns de Girona i la Bisbal d’Empordà, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força i un delicte de receptació. El mateix dia, una patrulla dels Mossos va observar a la zona de la Renfe un home conegut per reiteració delictiva amb actitud vigilant, segons la nota que han difós els cossos policials. El mateix relat indica que en intentar identificar-lo l’individu es va posar a córrer i va pujar en un vehicle per fugir.
El cotxe va ser interceptat a la zona de taxis de l’estació. A dins hi havia les quatre persones que després serien detingudes. A més, en escorcollar l’automòbil van trobar bossetes plenes de joies amagades en diferents compartiments, uns 1.200 euros en efectiu i rebuts de cases de compra venda de joies. A banda, un dels homes duia marihuana amagada als calçotets.

Davant les versions contradictòries dels ocupats del turisme sobre la procedència de les joies, els agents els van traslladar a dependències policials per aclarir-ho. Allà es va comprovar que algunes provenien de dos robatoris a interior de domicilis ocorreguts durant l’estiu a Girona i Salt. Davant les evidències, els Mossos van detenir les quatre persones.

La investigació no es dona per tancada a l’espera de poder saber d’on provenen la resta de les joies localitzades. Els detinguts, a qui consten antecedents, van passar el 14 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

FER UN COMENTARI