El Banc d’Aliments de Girona està desbordat per l’augment de la demanda de menjar

Ha subministrat menjar a un 33% més de persones durant la pandèmia

Voluntaris del Banc dels Aliments de Girona carregant un vehicle d'una entitat benèfica. ACN
El Banc dels Aliments de Girona està “desbordat” per l’increment de la demanda de menjar per a persones en situació de vulnerabilitat arran de la pandèmia. El president de l’entitat, Frederic Gómez, ha afirmat que la necessitat d’ajuda ha augmentat “molt” i de forma “molt ràpida” durant els darrers tres mesos. Abans de la crisi sanitària, distribuïen aliments a entitats que donaven cobertura a uns 31.000 beneficiaris. Ara, han arribat a fer arribar a menjar a unes 41.000 persones, un 33% més. Segons Gómez, la mateixa xifra que durant els pitjors moments de la crisi econòmica del 2008. El president remarca que, per ara, “menjar no en falta” però necessiten més voluntaris.