Detenen dues persones per entrar a robar en una casa de Girona mentre els propietaris dormien

Els lladres es van emportar diners, roba i dispositius electrònics i un d'ells va colpejar un mosso durant la fuigida

0
387
Circ Raluy Legacy 728×90

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 18 i 19 anys per entrar a robar en una casa de Girona mentre els propietaris dormien. Tot plegat va passar el dilluns 7 de gener, quan els lladres van entrar al domicili de nit i es van emportar 1.200 euros a més de roba i diversos dispositius electrònics. Va ser el propietari de la casa qui va alertar la policia després d’enxampar els dos joves quan sortien per la finestra. De seguida els Mossos van activar un dispositiu de recerca per tal de trobar els responsables del robatori. Va ser durant la fugida quan un dels sospitosos va colpejar un dels agents. Uns minuts després, els policies van recuperar dues motxilles amb els objectes. Els dos joves van quedar en llibertat provisional després de declarar davant el jutge de guàrdia.

L’avís a la policia el va donar el mateix propietari de la casa que es va despertar al sentir sorolls en una de les habitacions del domicili. Al veure’l, els dos joves van baixar ràpidament per les escales fins a la planta inferior de la casa i van fugir saltant per la mateixa finestra que van forçar per entrar-hi i que dona a un pati. De seguida es va posar en marxa una parella d’agents que estava fent tasques de patrullatge a Girona.

Els policies van localitzar un dels joves i el van detenir, però abans el lladre va colpejar un dels mossos, fet pel qual també se l’acusa d’un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat. A l’altre implicat se’l va arrestar dos dies més tard a Barcelona.

La patrulla també va recuperar dues motxilles amb els objectes que els lladres s’havien emportat, i que van llençar durant la fugida. A dins, els Mossos van trobar 1.200 euros en efectiu, un ordinador portàtil, rellotges, roba, una càmera digital, una filmadora de vídeo, una tauleta electrònica, un telèfon mòbil i una targeta de crèdit.

El jutge de guardia de Girona va deixar els dos lladres en llibertat després de prendre’ls declaració.

FER UN COMENTARI