Arriba el “Cyber Monday” a Girona

Aquest any destaquen els vals de descompte com a producte estrella de la campanya

El “Black Friday”, seguit de la promoció online “Cyber Monday” que es durà a terme el dilluns 27, s’han consolidat com els dies de descomptes que marquen l’inici de la campanya de Nadal, coincidint amb l’encesa de llums a la ciutat. Tot i això, les actuacions promocionals de Girona Centre Eix Comercial, l’agrupació de comerciants que representa uns 250 establiments de proximitat de l’eix comercial de la ciutat, es faran al mes de desembre. Aquest any destaquen els vals de descompte com a producte estrella de la campanya, a petició dels associats. Segons ha explicat Mònica Bartrina, gerent de l’agrupació, “el val descompte és el que més agraeix el client perquè el pot bescanviar a qualsevol establiment associat fins a finals de gener i el pot gastar també en la temporada de rebaixes”. La campanya de Nadal anirà acompanyada dels “arbres dels desitjos” que es posaran a les portes dels comerços i del sorteig tradicional dels tortells de Reis farcits d’euros. A principis de gener es muntaran les carpes amb el patge reial que recollirà les cartes de Reis dels nens a diferents llocs de la ciutat.

Així mateix, a partir de l’1 de desembre, CaixaBank, els comerciants i els restauradors de Girona posaran en marxa la campanya Nadal Solidari. A partir d’aquest dia per cada compra realitzada a través de la targeta Girona Comerç i Hostaleria de “Caixa Bank” als establiments associats a Girona Centre i a l’associació d’hostaleria de Girona es destinarà un euro a un projecte solidari. A mitjans de desembre, les tres organitzacions anunciaran les entitats beneficiàries.

Els dies festius amb permís d’obertura d’aquesta campanya  són el 26 de novembre, 6,8,10, 17, 24 i 31 de desembre 2017, i el 7 de gener 2018.