Detenen una dona per estafar més de 21.000 euros

La presumpta delinqüent ja havia fet altres transferències fraudulentes al seu compte bancari

Actuació ràpida dels Mossos d’Esquadra per detenir una dona que hauria estafat més de 21.000 euros. El passat 16 de febrer, diverses immobiliàries es van posar en contacte amb el cos policial català per informar-los d’un possible cas d’estafa. Després d’una ràpida investigació, els agents van detenir la dona en qüestió, veïna de Girona, de 23 anys i nacionalitat romanesa, acusant-la l’estafa, d’apropiació indeguda i de falsificació de documents públics.

Les immobiliàries van fer constar als Mossos que una dona es presentava a les agències interessada en llogar un pis i aportava nòmines falses. Una vegada signava el contracte, no pagava ni les mensualitats, ni els subministraments. Quan la trucaven per demanar que abonés els diners, la detinguda presentava comprovants falsificats. A més, rellogava les habitacions a coneguts seus i els demanava els diners per avançat.

Aquesta, però, no és l’única estafa que hauria comès la detinguda. I és que, aprofitant que era la titular del compte bancari de la comissió de festes, la dona va fer dues transferències simulant que pagava dues factures a diferents empreses. En total, es calcula que va apropiar-se de 2.000 euros amb aquesta acció.

A més, els Mossos també van descobrir que la presumpta delinqüent ja havia fet altres transferències fraudulentes al seu compte bancari. L’estafadora hauria entrat als comptes d’un company de pis seu i de dues exparelles per quedar-se’ls. A més, la dona també hauria furtat 1.000 euros d’un altre company de pis mentre aquest era fora.