Detenen un jove per robar ampolles de colònia de forma violenta en un comerç de Girona

La policia l'acusa d'intimidar la dependenta de l'establiment i de mostrar-se agressiu amb els agents durant la detenció

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 25 de juliol un jove de 25 anys i veí de Salt (Gironès) com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un segon delicte de resistència als agents de l’autoritat.

Els fets van passar a carrer Sant Sebastià de Girona on van alertar els agents de que un noi havia irromput en un establiment comercial. El lladre es va mostrar molt agressiu envers la dependenta i amb intimidació va aconseguir robar algunes ampolles de colònia. Quan els mossos van arribar al comerç en qüestió, el jove ja havia marxat, i acte seguit van iniciar-ne la seva recerca.

Moments més tard, el van trobar intentant accedir de nou al mateix establiment colpejant la porta, ja que la dependenta del local en veure’l havia tancat amb clau.

Els policies el van aturar, identificar i detenir com a presumpte autor del robatori amb violència i intimidació i també li van imputar un delicte de resistència als agents de l’autoritat ja que es va mostrar agressiu en el moment de la detenció.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 26 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Aquest va decretar la seva llibertat amb càrrecs.