Condueix amb el carnet de moto retirat des del 2012

El conductor va tindre un accident i circulava sense casc ni assegurança

La motocicleta accidentada al Port de la Selva. Foto: ACN

Els Mossos d’Esquadra van denunciar aquest dijous un home, de 45 anys i de nacionalitat espanyola, per conduir amb el carnet de moto retirat des del 2012, circular sense casc ni assegurança i no haver fet el canvi de nom del vehicle.

Els fets van passar cap a la mitjanit quan els agents es dirigien a socórrer un motorista accidentat a la carretera GI-612, entre Cap de Vol i el Far de Punta s’Arenella, al Port de la Selva (Alt Empordà).

Quan hi van arribar, van assistir l’home, que tenia un fort cop a la cara i al llavi a conseqüència d’anar sense casc. Els agents van identificar el conductor, que va resultar ferit lleu, van revisar la documentació i es va adonar que tenia el permís retirat per falta de punts des de fa gairebé deu anys.

Per aquests fets, els mossos el van denunciar penalment per un delicte contra la seguretat viària. També el van denunciar administrativament per no portar cas, no fer el canvi de nom de la moto en el moment de la compra i no tenir assegurança.

El denunciat, amb més de deu denúncies per delictes relacionats amb el trànsit, ha quedat citat per comparèixer al jutjat d’instrucció de Figueres.