Blanes i Girona distingeixen els èxits de quatre esportistes blanencs d’elit

L’alcalde Àngel Canosa i el regidor d’Esports Pere Lopera han encapçalat el lliurament de subvencions per a Ivan Ponsdomènech, Laura Martín, Aina Martimpe i Lídia Bartrés

L’objectiu és contribuir a què continuïn conreant els èxits que ja han anat assolint. Es tracta del programa de la Diputació de Girona d’ajuts a esportistes individuals gironins que participen en competicions d’alt nivell. L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor d’Esports, Pere Lopera, van encapçalar fa uns dies el senzill acte que va tenir lloc a la Sala de Plens. També els van acompanyar els seus pares i mares, així com la tècnica en cap de l’àrea.

Àngel Canosa i Pere Lopera es van encarregar de lliurar els xecs amb les respectives subvencions en metàl·lic als quatre esportistes escollits en l’anualitat corresponent al 2019: tres noies i un noi. Tots quatre han competit en sengles campions d’Espanya. Les subvencions s’atorguen per donar suport a l’acció de promoció i fomentar l’activitat fisicoesportiva, un ajut econòmic que es concedeix des de la Diputació de Girona de manera coordinada  amb els ajuntaments.

Les i els esportistes a qui es reconeixen els èxits assolits participen regularment en competicions de nivell estatal o superior, i la quantitat que se’ls lliura significa també un estímul per continuar treballant en les respectives disciplines que practiquen i representen. Per fer efectiu aquests suports, el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes s’ha encarregat de formalitzar tots els tràmits necessaris, actuant de mitjancer.

Per la seva banda, la Diputació de Girona és qui finalment, vista la documentació presentada, dóna el vistiplau per a la concessió definitiva dels ajuts. En la darrera anualitat del 2019 se n’han atorgat 4: tres a les representants de gimnàstica rítmica Laura Martín, Aina Martimpe i Lídia Bartrés i una a Ivan Ponsdomènech, jugador de golf.

COMPARTIR
Article anteriorTorna el Trial 2 Dies d’Arinsal
Article següentLa pandèmia ja té data final
La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.