La Mobile Week Figueres tindrà lloc del 8 al 10 de juliol

L'objectiu és apropar la tecnologia a la ciutadania

Figueres serà una  de les seus de la Mobile Week Catalunya 2021, la iniciativa impulsada per la Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) juntament amb la Generalitat, que se celebrarà del 8 al 10 de juliol. La participació de Figueres en la Mobile Week Catalunya s’emmarca en la voluntat del Govern municipal de generar oportunitats en el creixent sector TIC i promoure i potenciar les empreses tecnològiques com ara la creació d’un hub tecnològic.

Durant aquests dies, l’objectiu és apropar la tecnologia a la ciutadania i alhora, crear un espai de reflexió sobre l’impacte i els usos de la tecnologia en el nostre dia a dia. 

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha ressaltat la transversalitat de la Mobile Week, “ja que hi tenen cabuda des de perfils més professionals fins a tota mena d’amants del lleure i de l’oci i també donant espai a totes les edats, perquè des dels joves i fins a la gent gran, poden trobar en la tecnologia eines i utilitats per a les seves necessitats quotidianes”. 

Lladó ha afegit que “és important descentralitzar esdeveniments com aquests que són tan important a nivell mundial. És una oportunitat per Figueres que a banda, servirà per fer trobades amb empresaris i per generar sinèrgies amb el teixit econòmic i empresarial de la ciutat”.

Per la seva banda, la regidora de Noves tecnologies, Ester Marcos, ha ressaltat que “aquestes jornades seran un altaveu pel nostre talent local, sinó també per visualitzar el paper de la dona dins del món de les noves tecnologies, que tot i estar prou infrarepresentades, també hi ha dones innovadores i que tenen molt per ensenyar-nos”.