Figueres celebrarà Sant Pere

Els actes tindran lloc al Parc de les Aigües i la cloenda serà un castell de focs artificials

La revetlla de Sant Pere tindrà lloc del 25 al 29 de juny a la ciutat de Figueres. Durant 4 dies hi haurà activitats i concerts al Parc de les Aigües i el dia 29, hi haurà un Castell de Focs. 

Les “Revetlles de Sant Pere” és una proposta festiva de quatre dies que vol recuperar l’esperit de revetlla amb una programació diversa i festiva adreçada a diferents públics, en horari de matí, tarda i nit.

L’emplaçament on es realitzaran totes les activitats és el Parc de les Aigües, espai que ha tingut molt d’èxit tant per Santa Creu com pel Sant Pere de l’any passat. Amb l’eliminació del toc de queda i el relaxament de les mesures, es permet la instal·lació de barres, taules i cadires per prendre alguna cosa. L’aforament per a cada activitat serà de cinc-centes persones que hauran de sol·licitar entrada prèvia, com ja és habitual, a través del web www.festesdefigueres.cat, operatiu a partir de la setmana que ve. Això implica canvis importants respecte a tot el que hem fet fins ara ja que l’oferta global és per a 5.000 persones. A banda de les revetlles de Sant Pere, hi ha programades diferents activitats culturals.