Busquen tres homes per assaltar un jove de Figueres, colpejar-lo i retenir-lo dins un cotxe

La víctima denuncia que se li van abraonar mentre caminava per l'N-260, el van lligar i amenaçar amb una pistola

Imatge recurs d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra busquen tres homes per assaltar un jove de Figueres, colpejar-lo i retenir-lo dins un cotxe. Segons ha denunciat la víctima, els fets han tingut lloc poc abans d’aquesta mitjanit passada. El noi ha explicat que els desconeguts se li han abraonat mentre caminava pel voral de l’N-260.

Els tres homes, que han baixat de dos cotxes diferents, l’han agredit, li han tapat els ulls i lligat les mans i l’han amenaçat amb una pistola. A més, segons consta a la denúncia, li han regirat les butxaques i se li han endut el mòbil. El jove ha pogut deslligar-se i aprofitant un descuit dels assaltants, ha marxat corrents. Els mossos han obert una investigació i treballen per intentar localitzar els desconeguts i aclarir el cas.

Cap a quarts de quatre d’aquesta matinada, un jove de Figueres s’ha presentat a comissaria per denunciar que l’havien agredit i retingut contra la seva voluntat. Els fets, segons ha explicat, han tingut lloc poc abans de la mitjanit.

El noi, que tornava cap a casa seva, anava caminant pel voral de l’N-260. De cop i volta, dos cotxes s’han aturat al seu costat i n’han baixat tres homes. Segons recull la denúncia, els desconeguts l’han agredit sense cap motiu. L’han colpejat, li han tapat els ulls i l’han lligat de mans. A més, l’han amenaçat amb una pistola (es desconeix si real o simulada).

Els assaltants han retingut el jove, li han buidat les butxaques i li han robat el telèfon mòbil i documentació personal. Segons el relat de la víctima, en un moment determinat ell mateix ha pogut deslligar-se i s’ha posat a córrer enmig de la foscor per escapar dels seus raptors.

Segons ha assegurat la víctima, quan ell ha aconseguit allunyar-se, els tres homes han pujat al cotxe i han marxat. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i treballen per localitzar els desconeguts i aclarir el cas.