Figueres instal·la codis QR a les parades d’autobús

Així, es pot consultar en temps real l’hora d’arribada del bus

L’empresa pública Fisersa, ha instal·lat codis QR i comunicació contactless a les parades del bus urbà per consultar en temps real l’hora de pas dels propers busos. L’usuari pot consultar a través del dispositiu mòbil l’hora de pas dels busos per aquella parada, sense necessitat d’instal·lar cap aplicació addicional al mòbil. La simple aproximació del mòbil als plafons informatius que s’instal·laran a les parades del servei de transport urbà de Figueres, informa a temps real als ciutadans del pas de l’autobús. 

Fruit de la necessitat de millorar i instaurar mesures de control, d’eficiència i de l’eficàcia dels serveis públics, s’inverteix en programes i solucions de R+D, per tenir la informació i les dades. Alhora aquesta informació es pot traduir a formats que permeten donar al ciutadà solucions útils per la mobilitat dins la ciutat.

El Conseller Delegat de Fisersa, Pere Casellas, ha explicat que “aquest és un pas més per modernitzar i millorar el servei d’atenció als usuaris dels autobusos urbans de la ciutat”.