Exposició fotogràfica del Petit Format a la Ca-nyera a Olot

Les imatges són obra dels alumnes de fotografia de l’Escola d’Art d’Olot i mostren alguns dels moments més destacats del festival de teatre de la ciutat

El Petit Format és el festival de teatre de tardor d’Olot. Eclèctic, divertit i diversificat, compta sempre amb una programació variada amb espectacles de petit format que busquen generar un vincle entre l’espectador i els artistes. Alhora, també és una fórmula d’acostar el teatre als joves en espais escènics reduïts, oferint obres de microteatre a alumnes d’ESO de la ciutat.

Per segon any, l’espai de coworking d’Olot, la Ca-nyera, acull una exposició fotogràfica d’El Petit Format. L’any 2020 l’espai de coworking va ser un dels escenaris del festival i el 2021 es va poder veure una primera exposició. Ara, s’hi poden veure una quinzena d’imatges, obra dels alumnes de Fotografia de l’Escola d’Art d’Olot que retraten alguns dels moments més destacats de la passada edició d’El Petit Format.

La mostra es pot visitar fins al 10 de juliol als finestrals d’accés de la Ca-nyera i està organitzada per DinàmiG, l’Ajuntament d’Olot i el mateix espai de coworking amb el suport del PIAM del Nucli Antic, els Veïns i Propietaris del Nucli Antic d’Olot així com el mateix
festival El Petit Format.

L’objectiu de l’exposició és la col·laboració entre els agents organitzadors amb la voluntat de difondre i dinamitzar les activitats culturals que es porten a terme a la ciutat.