Els joves d’Olot disposen de 10.000 € per impulsar accions amb els Pressupostos Participatius

L’Ajuntament d’Olot obre una nova convocatòria de presentació de propostes per al Pressupost Participatiu de Joventut

El Pressupost Participatiu de Joventut és un procés participatiu que es du a terme en coordinació amb el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa, i que s’impulsa des de l’equipament juvenil L’Ideal-Oficina Jove de la Garrotxa.

Una de les característiques diferenciadores del Pressupost Participatiu de Joventut d’Olot és que les accions escollides s’han de portar a terme per part dels joves, amb l’orientació i acompanyament dels equips tècnics de l’Ajuntament i el Consell Comarcal i l’equip dinamitzador de L’Ideal-OJG.

L’objectiu del Pressupost Participatiu de Joventut és triple: responsabilitzar els i les joves de les polítiques de joventut, educar en la participació ciutadana, i formar els i les joves en l’organització i gestió de projectes.

El Pressupost Participatiu de Joventut compta amb dues categories: propostes presentades per joves de 12 a 16 anys, i les impulsades per joves de 17 a 29 anys. Els projectes els poden presentar els/les joves a títol individual, a títol col·lectiu, o com a entitat formal.

Les bases del Pressupost Participatiu de Joventut 2022 es poden consultar a la web https://sites.google.com/view/lapropostaetstu/inici, on també s’hi poden trobar les accions dutes a terme en anys anteriors.

Per a qualsevol dubte o comentari, podeu adreçar-vos a L’Ideal-OJG o a l’àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot. La data límit per presentar propostes és el 31 de març del 2022.