fbpx

Obre el centre de dia de la Residència Toribi Duran a Castelló d’Empúries

Avatar photo

Aquesta setmana s’ha posat en funcionament el nou centre de dia de la Residència Toribi Duran de Castelló d’Empúries, a l’edifici El Cau.

Aquesta setmana s’ha posat en funcionament el nou centre de dia de la Residència Toribi Duran de Castelló d’Empúries, a l’edifici El Cau.

El nou servei, gestionat per la Fundació Privada Hospital de Santa Llúcia, està situat davant la residència i disposa de capacitat per a vint persones. Tot i això, el servei s’està posant en marxa de forma progressiva i ara mateix han començat amb 10 usuaris/es que aniran augmentant els propers dies. L’horari és de nou del matí a sis de la tarda i inclou el servei de transport adaptat a domicili, de dilluns a divendres de nou del matí a sis de la tarda i a tota la comarca.

En aquests moments l’edifici compta amb una sala polivalent, on es porten a terme activitats, zona de menjador, una sala de fisioteràpia, la cuina i un espai amb una barra amb pica i rentaplats on els mateixos usuaris poden servir-se un refresc, rentar plats i desenvolupar activitats quotidianes que els ajuden a no perdre hàbits.  

El nou centre de dia és un servei que es portava a terme dins de la mateixa Residència Toribi Duran però que es va veure interromput a causa de la pandèmia. La situació va fer evident que s’havia de solucionar aquesta mancança i l’acord a tres bandes entre l’Ajuntament de Castelló, la Fundació Santa Llúcia i els propietaris d’El Cau, el mes d’agost passat, ha fet que avui ja sigui una realitat.

Ara mateix el centre no té cobertes les vint places, per tant, les persones que hi estiguin interessades poden demanar informació a la mateixa residència

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Bona acollida de la primera edició de la Setmana del bon ús d’Internet

Notícia següent

La Seu d’Urgell recupera la rua de Carnaval

Notícies relacionades