Crosby Fitch i Judit Tena guanyen la Travessia Local de Natació de Roses

Van participar 107 persones

En acabar la prova llarga va ser l’hora de la Mini Travessia. Una trentena de participants varen recórrer els poc més de 200 metres de recorregut, demostrant que el futur de la travessia està assegurat. Cal destacar també que els premis a la persona més jove i més gran que van completar la prova de 900 metres van ser per a Andreu Pàramo i Domingo Cusí, respectivament.

Verònica Medina, regidora d’Esports de Roses, destaca de la jornada que “diumenge vam viure un gran dia de festivitat esportiva popular. Va ser molt gratificant veure com tothom esperava amb molta il·lusió poder capbussar-se a l’aigua i passar una estona agradable amb família i amics. Espero que tothom s’ho passés bé i agraeixo la gran participació que va fer possible que la Travessia Local de Natació – Trofeu E. Badosa hagi estat tot un èxit”.

Podeu consultar els resultats i recull fotogràfic a través d’aquest enllaç: https://www.piscinaroses.cat/travessia (apartat Resultats i Media)

Des de l’organització, àrea d’Esports de l’Ajuntament de Roses i Piscina Municipal, volem agrair l’esforç i la gran actitud mostrada per totes les persones participants, i també la col·laboració del GEN Roses i Pro Activa per vetllar per la seguretat en el transcurs de les proves. Així mateix, us recordem que diumenge que ve dia 14 d’agost tindrà lloc la 85a edició de la Travessia al Port de Roses IV Memorial David Herruzo organitzada pel GEN Roses.