Sant Feliu de Guíxols vol allargar la temporada d’estiu amb un nou festival de tres dies

'D'Aquí' se celebrarà del 24 al 26 de setembre i combinarà comerç, cultura i gastronomia als Jardins Juli Garreta

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Sant Feliu de Guixols (Baix Empordà) vol allargar la temporada d’estiu amb un nou festival del 24 al 26 de setembre. La proposta, que rep el nom ‘D’Aquí’ combinarà cultura, comerç, gastronomia i música amb un denominador comú: la pertinença al municipi. El certamen es farà als Jardins Juli Garreta en un recinte on hi haurà un ‘market’, un escenari i espais per a tallers.

Pel que fa al comerç, hi haurà una vintena d’estands d’establiments, una quinzena de restauració, activitats infantils, grups musicals locals que aniran des del cant de taverna al pop rock, tallers artístics, tastets de vins, dansa, ioga i moda, entre d’altres. Tot i que el programa encara no s’ha tancat, es preveu que s’hi facin més d’una vintena d’activitats.

La regidora de Turisme, Núria Cucharero, ha dit durant la presentació de la proposta que busca “desestacionalitzar” la temporada i que sigui un “punt i seguit” de la d’estiu. Per la seva banda, l’alcalde, Carles Motas, ha remarcat que serà una “festa d’àmbit local”