Nova jornada de vacunació a Roses sense cita prèvia

Aquesta es durà a terme el dissabte 19 de juny

La Regió Sanitària de Girona impulsa una nova Marató de Vacunació Covid-19 sense cita prèvia a Roses. Aquesta es durà a terme el proper dissabte dia 19 de juny. La jornada es desenvoluparà de 8.30 a 19 h al punt vacunal habilitat al Mercat Cobert i està dirigida a persones de 40 a 59 (nascuts entre els anys 1962 i 1981) i majors de 69 anys (nascuts el 1951 o abans). L’ABS de Roses inclou també les poblacions de Cadaqués, Castelló d’Empúries, Palau-saverdera i Pau.

Amb aquesta iniciativa s’espera seguir avançant en la campanya de vacunació i facilitar l’accés de la ciutadania a la vacuna contra la COVID-19. Es farà en horari continuat de matí i tarda i està dirigit a les persones que s’hagin de vacunar de primera dosi d’acord a les franges d’edat incloses en el procés de vacunació.

Per acollir-s’hi, cal pertànyer a l’ABS on es desenvolupa l’acció, no tenir cap cita programada en cap altre punt vacunal, no haver rebut cap dosi i no haver passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos. Les persones interessades en vacunar-se sense cita prèvia s’hauran de presentar al punt de vacunació corresponent i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu.