Les pistes del Tennis Llafranc acullen el 49è Campionat d’Espanya de veterans

Les pistes de Llafranc van rebre més de 600 participants

Campionat Tennis Llafranc. Font: Ajuntament de Palafrugell

Després de la seva cancel·lació degut a la pandèmia provocada pel Covid-19, el 49è Campionat d’Espanya MAPFRE de Tennis Veterans individual i dobles s’ha tornar a celebrar. Les pites del Tennis Llafranc ha acollit des del passat 29 de maig fins aquest diumenge dia 6 de juny aquesta competició que ha portat fins a la localitat del Baix Empordà a més de 600 persones dividides en les diferents categories i on s’han arribat a jugar un total de 900 partits.

La principal novetat d’aquest any era la participació d’una nova categoria dins el quadre, la de +30, que se sumava a la resta de categories, arribant fins a la de +80. I es feia en els quadres masculins i femenins i també en els dobles.

Pel que fa referència a la participació local, cal destacar entre els guanyadors la victòria del resident a Palafrugell Jaume Beltrán en la categoria de +80 i en el quadre femení la d’Anna Almansa en +60, que entrena assíduament a les pistes del Club Tennis Palafrugell.

Aquesta competició ha permès al municipi comptar amb una amplia participació de persones vinculades al món esportiu, que han pogut gaudir de la gastronomia i de l’oci i el comerç palafrugellenc durant dos caps de setmana intensos de tennis d’alt nivell competitiu.